Puutarhakatu 28, Turku

Hautajaiskukat ja hautajaiset

Kauneutta elämäsi jokaiseen hetkeen
Tilaustyöt
noudettavissa
jo klo 8.00

Hautajaiset

Uutinen kuolemasta on surullista ja ikävää eikä silloin aina tiedä, miten pitäisi toimia. Sureva henkilö on kuitenkin se sama henkilö kuin aiemminkin ja tarvitsee varmasti lohtua. Älä pelkää lähestyä Häntä.

Jos olet omainen ja vastaat itse hautajaisista, voit siirtää tehtävän hautaustoimistolle, joka järjestää ihan kaiken kukista lähtien.

Oli siunaus missä ja miten vain, tulee aina arkun päälle kuitenkin jonkunlainen ARKKULAITE tai KIMPPU. Muistotilaisuuksiin poisnukkuneen kuvapöydälle, ruoka-/kahvipöytään sekä vieraspöytiin otetaan lähes aina kukkakimppuja tai -asetelmia. Siunaustilaisuuksiin kirkkoihin ja kappeleihin moni haluaa näyttävät alttarikukat. Luodaan Sinun toiveidesi mukaiset puitteet läheisen muisteluun.

Hautajaisiin tilatut kukat toimitetaan kaikki juuri oikeaan aikaan oikealle paikalle eikä Sinun tarvitse huolehtia niistä itse.

Voit tilata hautajaiskukat meiltä Puutarhakadulta tai verkkokaupasta >>>

Hautajaiskukat yhteistössä hautaustoimiston kanssa

Hautajaiskukat

Jos osallistut hautajaisiin, viedään sinne yleensä HAUTALAITE joka kantaa myös nimeä HAUTAVIHKO ja SURULAITE. Nämä ovat kahvalliseen (vesi)sieneen tehtyjä kukka-asetelmia ja näitä on helppo kuljettaa hyvänä vaikka toiselle puolelle Suomea.

Hautajaisiin voit valita myös kevyemmäksi vaihtoehdoksi HAUTAKIMPUN eli SURUKIMPUN. Näitä sidotaan isoiksi tai pieniksi ihan toiveiden mukaan. Kimpun varsiin laitetaan yleensä pieni kosteus kuitukankaan sisään, joten se kestää muutamia tunteja kauniina.

Voit tilata hautajaiskukat meiltä Puutarhakadulta tai verkkokaupasta >>>

Osanottokukat

Kaunista on viedä itse tai pyytää kukkakauppaa toimittamaan SURUNVALITTELUKIMPPU. Kimpuksi valitaan useimmiten valkovoittoista kukkaa, mutta kannattaa muistaa että väri tuo aina iloa. Välttämättä ei ole kiva, että saajalla on kohta koti täynnä vain valkoisia kukkakimppuja. Ajattele rohkeasti!

Voit tilata osanottokukat meiltä Puutarhakadulta tai verkkokaupasta >>>

Suruadressit

ADRESSIN voi toimittaa surunvalittelukimpun sijaan tai lisäksi, erityisesti jos et osallistu hautajaisiin. Sen voi lähettää postitse vainajan omaisille tai surutaloon. Sen voi toimittaa myös muistotilaisuuteen, jossa se yleensä luetaan muiden muistotervehdysten kera.

Mikaelin Kukassa on runsas valikoima kauniita adresseja. Mikäli haluat, voimme kirjoittaa ja toimittaa adressit puolestasi haluamaasi paikkaan.

Hautaseppeleet

Tyylikkään hautaseppeleen voi viedä kukitettuna tai vain seppelenauhojen koristaessa vihreää havu-, sammal- tai salalpohjaa.

Kaikkiin hautajaiskukkiin liitetään valkoinen KALLA- tai RISTIKORTTI, joka tekstataan asiakkaan toivomusten mukaisesti. Vaihtoehtoisesti asiakkaan niin halutessa, voidaan kortin sijaan laittaa (SEPPELE)NAUHAT. Kimpussakin ne ovat varsin tyylikkään näköiset.

Katso gallerian surukukat >>>

Uurnasiunaukset ja uurnaukset

Ihan viimeiseen luopumishetkeen voidaan vielä tehdä kaunis kukkakoru uurnan päälle. Uurnan mallista riippuen, kukat asetellaan sille sopivaan muotoon.

Tilanteissa, joissa vainaja siunataan vasta uurnassa, tehdään uurnalle arkkulaitetta vastaava UURNALAITE. Vaikka siunaustilaisuus olisikin jo pidetty, voidaan silti pitää uurnanlaskutilaisuus, jonne uurnalaite yleensä halutaan.

Katso gallerian uurnalaitteet >>>

Aukioloajat ja poikkeukset

Poikkeuksia lukuun ottamatta palvelemme joka päivä
ma-su 10.30-18.00

Tarvittaessa tilaustyöt
noudettavissa klo 8.00