Puutarhakatu 28, Turku

Häät ja hääkukat

Kauneutta elämäsi jokaiseen hetkeen

Häät ja hääkukat

Tule juttelemaan kanssamme häistäsi ja toiveistasi kukkien suhteen. Onko häissäsi vaaleanpunaisena lankana ehkä jokin kantava teema tai väri, jonka mukaan kaikki kulkee?

Kerro se meille, niin suunnittelemme juuri Sinulle kattavan hääpaketin hintoineen. Olemme joustavia ja pystymme toimimaan hyvinkin lyhyellä varoitusajalla.

Morsiuskimput

Kimppuja on yhtä paljon kuin morsiamia. On erivärisiä ja -mallisia. Haluat sitten napakan ja pyöreän tai polvia hipovan putouksen, toteutamme kaikki ihan toiveesi mukaisesti. Suunnittelemme morsiuskimpun juuri Sinulle!

Morsiuskimput meiltä jo yli 60 vuoden ajan

Mikaelin Kukka
Palveleva kukkakauppa
Turku - Portsa

Sulhasen vieheet

Lähes aina sulhanen haluaa kukkavieheen rintaansa. Vieheeseen valitaan jotain morsiuskimpusta, ja niitä tilataan useimmiten myös bestmanille sekä isille, ja onhan niitä kaasoillekin tehty. Toimitaan ihan Sinun häidesi mukaisesti!

Play Video about Häätanssi hääkukat

Tänään lupaan loppuelämäni toiselle.
Se lupaus ei ole syntynyt hetkessä
eikä sitä ole annettu
ensimmäiselle vastaantulijalle.
Haluan kaikkien tietävän,
että tänään alkava juhla
kestää koko loppuelämän.

Häät ja hääkukat Mikaelin Kukka Turku

Hääkukat Turku - ja Antiikin aikoja

Kukat ovat Antiikin ajoilta asti olleet oleellinen osa juhlia, varsinkin hääjuhlia. Morsiamen puku, kampaus sekä juhlatila koristeltiin kukin ja yrtein.

Morsiuskimppu tuli tavaksi Pohjoismaissa 1770-luvulla, jolloin se oli kohtuullisen pieni rintakimppu. Vuosisadan loppuun mennessä morsiuskimppua alettiin kiinnittää vyölle.
1800-luvulla myös koko puku saatettiin koristaa myrttiseppelein (kreikkalaisen rakkauden jumalattaren, Afroditen, kasvi), joissa oli appelsiininkukkia kuvaamassa hedelmällisyyttä.

Varsinainen kädessä kannettava morsiuskimppu on vakiintunut perinteeksi Keski-Euroopassa 1900-luvun puolivälissä. Ensimmäinen vakiintunut tyyli oli pyöreä ja tiivis, mansetilla varustettu Biedermaier-kimppu. Tätä seurasivat vesiputousmalliset, riippuvat kimput.
Pohjoismaissa kimppu sidottiin valkean metalli-, kangas tai paperipitsisuojuksen sisään. Kimppuun kiinnitettiin pitkät silkkinauhat, joihin oli kirjoitettu morsiusparin nimet ja hääpäivä.

Morsiuskimppujen mallit ovat muuttuneet morsiuspukujen ja kampausten myötä ja näin tulee ollakin, sillä morsiuskimppu on osa kokonaisuutta.

Mikaelin Kukka on toiminut Portsassa, samassa osoitteessa, yli 60 vuotta. Olemme palvelleet Puutarhakadulla hääjuhliaan juhlivia monessa polvessa.

Luotettavuus, varmuus  ja ammattitaito korostuvat, kun kyseessä on kerran elämässä -tapahtuma. Tuolloin, ja varsinkin tuolloin halutaan, että hääkukat onnistuvat, kimput, koristeet ja vieheet toimitetaan ajoissa, ne  pysyvät ehjinä eivätkä nuupahda. Siis pidetään se mitä luvataan. Hääkukat Turussa Mikaelin Kukasta vuosikymmenien kokemuksella.

Katso lisää hääkukkia galleriasta ja hääkukat Turku

Häät ja hääkukat Mikaelin Kukka Turku

Aukioloajat ja poikkeukset

Poikkeuksia lukuun ottamatta palvelemme joka päivä
ma-su 10.30-18.00

Tarvittaessa tilaustyöt
noudettavissa klo 8.00